Kategóriák
victoria

Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast" (KHK765)

Nagyítás Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast" (KHK765)
Bruttó:

717,55 Ft / db

1 435,10 Ft/liter
Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast" (KHK765) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Sportital, izotóniás, 500 ml POWERADE "Mountain Blast" (KHK765) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Vegyesgyümölcs ízű csökkentett engergiatartalmú izotóniás sportital cukorral és édesítőszerekkel. A Powerade sportital összetételének meghatározásában a sportolók táplálkozásával foglalkozó szakemberek is részt vettek, biztosítva egy az aktív mozgáshoz, sportoláshoz valóban igazodó ital kialakítását. A Powerade nem csak frissít és hatékonyan oltja a szomjat, de magas szénhidrát- és ásványianyag tartalma plusz energiát is biztosít a szervezetnek. A Powerade elősegíti a szervezet igényeinek megfelelő folyadékfelvételt és izotóniás jellegének köszönhetően a víznél gyorsabb felszívódást. Nem szénsavas, így nem okoz telítettségérzést, ami megakadályozná a további folyadékfelvételt. Nem tartalmaz koffeint. Így a jelentős fizikai erőkifejtés során végig lendületben tart. Hivatásos és amatőr sportolóknak, aktív és kevésbé sportos életet élőknek egyaránt ajánlott.

 

Összetevők: víz, glükóz, maltodextin, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, nátrium-citrát, kálium-citrát), aromák, stabilizátorok (gumiarábikum, glicerinészterek természetes gyantából), édesítőszerek (aszpartám*, aceszulfám-K), színezék (brillantkék FCF).

*Fenil-alanin forrást tartalmaz.

A Alföldi Papír '91 Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás