Kategóriák
victoria

Öblítő, bio, 1 l, CLEANECO "Baby" (KHT673)

Nagyítás Öblítő, bio, 1 l, CLEANECO "Baby" (KHT673)
Bruttó:

2 133,60 Ft / db

2 133,60 Ft/liter
Öblítő, bio, 1 l, CLEANECO "Baby" (KHT673) termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Öblítő, bio, 1 l, CLEANECO "Baby" (KHT673) termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Cleaneco Bio Baby Öblítőt a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártottuk kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Termékünk hipoallergén illattal készült, allergéneket, színezéket nem tartalmaz. Akár érzékeny vagy ekcémás bőr esetén is használható. Használatával kellemes, lágy tapintásúak a ruhák, gyümölcsös-púderes illata pedig hosszan tartóan megmarad. Könnyen vasalhatóvá teszik a textíliákat és még a statikus töltöttséget is csökkenti.

 

Kizárólag növényi alapanyagokból készült, vegán, hipoallergén, károsanyag-mentes tisztítószer, biológiailag teljesen lebomló összetevőkből.

 

Környezetbarát öblítőnket minden ruhatípushoz ajánljuk. Gépi mosás esetén adagoljon minimum 30 ml (1 kupak) öblítőszert 4,5 kg ruha mosásához.

A Alföldi Papír '91 Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás